tisdag 27 oktober 2009

Vad väntar jag på?


När jag var så där 16-17 år och svartklädd och svår (jag är fortfarande ganska svartklädd, men inte så svår längre) så läste jag Samuel Becket. Jag läste hans verk "I väntan på Godot" och en del annat, men minns inte längre hur jag riktigt uppfattade "I väntan på Godot". Kanske borde jag gå och se den på Stockholms Stadsteater? Iallafall så är det två luffare som väntar på någon (Godot) och Godot kommer aldrig... om han bara kom skulle allt ordna sig typ.


Fullt så existensialistiskt eller absurt är det inte att vänta på parfymer och parfymprover, men likafullt tycker jag att det är spännande och inte lika meningslöst som att vänta på Godot.


Jag väntar fortfarande på Havane Vanille förresten. Kanske allt verkligen ordnar sig om jag bara finge dofta på den?


Annars är jag outhärdligt nyfiken på Cartiers Les Heures du Parfum. De verkar så spännande och annorlunda. Denyse har skrivit så bra om dem http://graindemusc.blogspot.com/


Och sen har Comme des Garcons kommit med en annan ny doft, nej två, men en som jag är särskilt glad över! Nämligen Standard, som inspirerats av den finska arkitekten och formgivaren Alvar Aalto. Och med noter hämtade från den finska floran! Yeah! Äntligen en parfym med lite nordliga noter. Den måste testas, även om jag ärligt talat inte tror att den är nåt för mig.


Dessutom väntar jag på spännande prover från inte mindre än två ganska okända parfymhus! Det ska bli intressant att testa dem.



Vad väntar du på?


Här är det höstlov nu, så om inläggen kommer lite glesare än vanligt beror det på att jag hänger med lovlediga barn och en man som har höstsemester.



Pic: Stockholms stadsteater

6 kommentarer:

Anna sa...

Jag väntar på din recension av Havane Vanille, är nämligen otroligt nyfiken på den.

Bipbap sa...

Åååååh, jeg venter spent på Penhaligon's nye Amaranthine :D Den er IKKE en typisk Penhaligon's. Testet den i London, og visste med en gang at DETTE er faktisk en Penhaligon's for meg :) Har gullende ren samvittighet for kjøpet, siden jeg har solgt 5 flasker i det siste ;) Venter på litt prøver også. P.S Da er vi to svartkledde parfyme entusiaster, og jeg er heller ikke vanskelig lenger :D

Julia sa...

Jag väntar på att en hälsosam mängd av Bond no 9 Andy Warhol Success blablabla skall dimpa ner här hemma. Måste tillägga att CDG Daphne kan vara den starkaste parfymen jag någonsin testat. Min man har förbjudit mig att öppna provröret inomhus igen.

rebella sa...

Anna: jag är också nyfiken på den, men det verkar vara svårare åän jag trott att få tag på den. :( Hade tänkt beställa den för några dagar sedan och då bestämde sig mitt e-kort för att sluta fungera...

rebella sa...

Bipbap: Det var den som hade not av kondenserad mjölk? Den låter intressant...

rebella sa...

Julia: Tycker du att Daphne funkar på dig? I så fall lär ju det lilla provet räcka väldigt länge iallafall. :)