fredag 5 februari 2010

Utlottning igen!

Ja, nu råkar det bli ganska tätt mellan dragningarna här på bloggen. Jag har ett ganska väl tilltaget prov på The Infidels och skulle gärna vilja dela med mig av det till några läsare. Eftersom det är en så pass sällsynt parfym har jag bestämt mig för att lotta ut fyra små miniprover med ca. 0,5 ml i varje. Det känns som en doft som det vore kul om flera får testa, och eftersom den är så pass kraftfull kan man ändå testa den ganska rejält med bara 0,5 ml.


Men, nu vill jag även ha en liten motprestation. Jag vill att de fyra som vinner var sitt prov sedan skriver till mig (som kommentar i bloggen eller med mail) och berättar vad de tyckte om The Infidels. Skulle nämligen vara väldigt roligt att höra andra parfymälskares åsikter om denna ganska udda doft.


Alltså utlottning av fyra prover ca 0,5 ml för läsare av bloggen som lämnar kommentar här eller på den engelska. Jag drar fyra vinnare på måndag morgon 8/2. Lycka till!


För övrigt har jag drabbats av en grym förkylning och mitt luktsinne är inte vad det brukar vara. Jag känner fortfarande dofter, men inte lika mycket som vanligt. Inte heller doftar saker som de brukar, parfymer jag använt ofta får plötsligt en ny dimension, noter jag vanligen brukar känna tydligt har gått upp i rök, medan andra som jag knappt uppmärksammat tidigare plötsligt blivit dominanta. Mycket märkligt och intressant, det ger en ny förståelse till hur olika människor kan uppfatta samma parfym på helt olika sätt.

27 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill hemskt gärna vara med i utlottningen. Hoppas att du kryar på dig snart!

/lulllull

Teolinda sa...

Hej Annelie!

Jag skulle jättegärna vilja vara med i dragningen av ett "The Infidels"prov.

Count me in!! ;D

Teolinda

rebella sa...

lulllull: Tar med dig i dragning.

Tack, det hoppas jag med, det är tråkigt att ha ett handikappat doftsinne...

rebella sa...

Hej Teolinda, klart du är med i dragningen också. :)

clivia sa...

Spännande, såklart vill jag vara med i utlottningen.

Jag tror jag glömt berätta att julpaketet kom fram ordentligt, vi reste bort men det låg snällt o väntade när jag kom hem i januari :D
Allt var så fint inslaget att jag nästan inte ville öppna o förstöra ;)
Tack igen.

Julia sa...

Hejsan

Jag vill naturligtvis vara med i utlottningen tack. Efter din målande beskrivning blev jag väldigt nyfiken på den här doften, särskilt eftersom jag gillar alla de andra parfymerna du liknar den med. Förkylning är dötrist men det var värre att vara gravid och bara stå ut med mesiga cologner

Anja sa...

Jag vill självklart också vara med i utlottningen! Parfymen låter verkligen jättespännande!!!

irma sa...

jeg vil gjerne være med , og blir jeg trukket ut vil jeg gjerne fortelle hva jeg synes :-) og helg!

Anonym sa...

Har väl inte så´n tur som sist att vinna igen, men..shoot! Självklart vill jag vara med och prova en sån spännande doft att hunden morrar! Kul idé det där med motprestationen. Och tusen tack för parfymen och alla proverna, var som rena julafton idag när jag öppnade paketet! Krya på dig!

Ylva

em sa...

Jag är också förkyld och hoppas verkligen att min doftsinne inte är så påverkat för jag ÄLSKAR M. Micallefs Patchouli som jag fick hemett prov på häromdagen. Det är nästan en "Fracas-upplevelse" ;) Synd att den är så attans dyr.

rebella sa...

clivia: Kul att höra att paketet kom fram som det skulle. :)

Och så klart är du med i utlottningen.

rebella sa...

Julia: Jag tror nog att du skulle kunna tycka om The Infidels. :) Dels påminner den om de dofterna, men samtidigt är den väldigt självständig också.

Och jag tar med dig i dragningen också förstås.

Förkylning går i allmänhet över lite fortare än en graviditet också.

rebella sa...

Anja: Och du är också med förstås.

rebella sa...

irma: Du är självklart också välkommen i utlottningen.

rebella sa...

Ylva: Ibland har man ju tur lite så där i ett svep, så det är värt att prova iallafall. Bra att höra att paketet kom fram som det skulle. :)

rebella sa...

em: Ja, visst är den alldeles fantastiskt fin? :) Och jag tar med dig också i dragningen förstås.

Helle sa...

Hej! Jag vill såklart vara med i dragningen. Det blir väldigt roligt att läsa allas uppfattningar sedan, bra idé. Krya på dig!

rebella sa...

Helle: Tar med dig också i dragningen förstås. Hoppas också att förkylningen går över snart, det är så himla trist att knappt ha nåt luktsinne. :(

Habit Man sa...

En till som anmäler sig! Ser fram emot motprestationen:)/Habit Man

Anonym sa...

Hej Rebella, jag vill gärma vara med på utlottningen av "The infidels". Den verkar vara intressant och "svår" doft. Tack vare din blogg fick jag en ny värld öppnad för mig, dofternas och parfumernas värld, fylld av sånt som jag alltid längtat efter, utan att vara medveten om det, presenterad på ett mycket vackert sätt av dig.
Häslningar,
Nausika

rebella sa...

Habit Man: Välommen till utlottningen. :)

rebella sa...

Nausika: Vad kul att min blogg kan vara en sån inspiration. Så var det för mig också när jag började upptcäka parfymernas värld... Alla parfymbloggar som beskrev parfymer som jag inte visste fanns ens, det var så himla spännande och är fortf. spännande...

Självklart är du med i dragningen.

dafn sa...

Jag vill också testa lyckan! :)

rebella sa...

dafn: Självklart tar jag med dig också i dragningen. :)

Emmanuel sa...

Hejhej!

Jag är hemskt gärna med i utlottningen av en parfym jag varit nyfiken på ett bra tag nu, och som jag blir väldigt sugen på när jag läser din recension.

Jag har nyss startat en egen parfymblogg och tänkte dessutom passa på att fråga om det är lugnt att jag länkar till dig?

Bästa

/Emmanuel

rebella sa...

Emmanuel: Jag tar med dig också i dragningen. Självklart får du gärna länka till mig. Kul med ytterligare en parfymblogg. :)

Siiri sa...

Jag vill vara med i utlottningen, såklart!