måndag 20 juli 2009

Artikel på Fragrantica om Star Sign Perfumes - It´s Me!

Har skrivit ytterligare en artikel på Fragrantica. En intervju med Robert Boehm närmare bestämt, astrolog och skapare av Star Sign Perfumes.

Robert är en jättetrevlig, intressant människa som är väldigt lätt att få kontakt med. Här kan ni läsa intervjun i sin helhet (enbart på engelska dock):

http://www.fragrantica.com/news/Robert-Boehm-founder-of-CnR-Create-Star-Sign-perfumes-It-s-Me--914.html

4 kommentarer:

Nina sa...

Vilken intressant intervju! R.B. verkar vara en riktig entusiast, härligt i denna superkommersiella bransch! Jag tror inte alls på astrologi men blev lätt förånad när jag läste noterna för stenbocken: musk ambrette listad som första not. En av mina absoluta favoritnoter! Så om det ligger kvar ett litet prov och skramlar i någon låda, hade jag bivit jätteglad för det ;)

rebella sa...

Jag är också något av en skeptiker när det gäller astrologi, det är roligt och intressant, men jag tror inte på det. Märkligt nog var parfymen för jungfrun en fullträff på mig, kanske inte den mest komplexa och intressanta, men en av de allra behagligaste parfymer jag testat. :)

Och jo, ett prov av stenbocken finns kvar jag skickar den tillsammans med lite annat smått och gott (så fort jag får tid att sätta mig och dutta med prover dvs).

Bipbap sa...

fin artikkel! Du er flink Rebella :)Det er ganske interessant, og det gjør meg nysgjerrig selvfølgelig. Mitt tegn er fiskene. Kunne vært morsomt å teste

rebella sa...

Bipbap: Åh, du hade gärna fått ett prov på fiskarna, men det är tyvärr på väg till Texas. :(