tisdag 22 februari 2011

Gästinlägg, LUSH - Honey I washed the kids


Hej, jag heter Felicia och jag är Annelies dotter, jag är 13 år och jag brinner för skönhet och smink! Och jag ska skriva om ett utav mina favorit företag: Lush!
Vissa av er kanske redan känner till Lush andra kanske inte gör det, men Lush är en affärskedja som startade i England som gör bad och dusch produkter, Lush är emot djurförsök och använder ekologiska och fräscha ingredienser i deras produkter, det som är bra med Lush är att de har ett stort utbud utav produkter som annars kanske skulle vara tråkiga eller kanske inte luktar speciellt gott i vanliga fall, men Lush gör det roligt att duscha och bada. Det enda negativa med Lush är att produkterna kan bli lite väl dyra ifall man ska köpa mycket , men det är absolut värt det! Listan på fantastika produkter är lång men det är inte svårt att välja min favorit; Honey I washed the kids!


Honey I washed the kids är en tvål, och ifall det är en tonårsflickas favoritprodukt från ett företag med badbomber, bubbelbitar, showerjellies(som en slags tvål fast i geleform),parfymer, och alla andra roliga produkter som finns där, måste den tvålen vara ganska otrolig. Den doftar som honungskola och är helt enkelt perfekt! Honey I washed the kids är en bästsäljare från Lush och det är inte så konstigt.


Tvålarna från Lush har många olika bra kvaliteèr, det finns exfolierande tvålar, tvålar speciellt anpassade för oljig eller torr hud, mm, HIWTK är en väldigt krämig tvål som passar bra för känslig hud, den återfuktar lite, men inte som en lotion skulle göra, och det bästa med den är att doften stannar kvar på huden, men den blir väldigt diskret och det är nästan bara en själv som kan känna doften. På toppen utav tvålen så har den honung med mönster av bivax, som ska exfoliera, det som är bra med toppen är att det bara är exfolierande där, så att man kan välja ifall man bara vill tvätta sig eller ifall man vill exfoliera också. Så fort jag har köpt en bit av HIWTK så vill jag bara gå och duscha direkt, för så gott luktar den!


Pic: Honey I washed the kids, LUSH

2 kommentarer:

Lucy D sa...

Tack så mycket Felicia, jag känner inte till de här tvålarna så bra, så nu fick jag lite bra tips till min styvdotters födelsedag (snart!).

Unknown sa...

Mmm... honung är min favoritdoft. Måste sniffa på denna! Tack för tipset!