fredag 9 juli 2010

Vinnare av dragningen

List Randomizer

There were 17 items in your list. Here they are in random order:

1. Nina
2. womo531
3. Matilda
4. Habit Man
5. Karin
6. Ines
7. solocha
8. Vera
9. Susanne B
10. frk Ø
11. Ylva
12. Bellatrix
13. La Bonne Vivante
14. Hanna
15. siiri
16. Anonym
17. Diana

Timestamp: 2010-07-09 06:08:21 UTC


Grattis alltså till Nina och womo 531. Och nej, jag har fortfarande inte begripit hur man får printet från skärmen till en bildmapp. Sonen sover, han har sommarlov. :P


Skicka era adresser till min mail så kommer vinsten med posten, det kan ta ett tag eftersom det blir en del att decantera.


I morse klev min man upp och åkte till jobbet för första arbetsdagen efter hans semester. Det är väl kanske inte så kul att börja jobba efter semestern, men i det här vädret som vi har nu vill man ju knappast stå och svettas på akuten. Men, annars har det varit en bra och lugn semester.
Det här innebär också att jag kommer att börja skriva på bloggen ungefär som vanligt igen. Och det behövs, gissa om jag har massor av saker att skriva om?


Vad väntar härnäst? Jo, jag har lovat en recension av Worths Courtesan, och så har jag ju Majmua Attar att skriva om och en hel del annat. Testningen av helt nya dofter är dock lite eftersatt just nu, det är så varmt och även om jag vanligen gillar ganska starka och kraftfulla dofter känner jag inte för sånt just nu. Tanken på att råka testa en doft som blir så där helt överväldigande stor just nu känns lite mindre kul. Jag är världens fegis och sniffar försiktigt på alla prover innan jag vågar testa dem på huden. Aquatiska dofter och milda blomdofter står ganska högt i kurs, men även rena ambra-dofter funkar i värmen.


Vad har du på dig i värmen? Har du upptäckt någon ny sommarfavorit? Längtar du liksom jag till lite svalare väder då du kan börja använda dina "vanliga" dofter igen? Av någon anledning har jag upptäckt att jag tolererar tunga noter bättre om det är en parfymolja än i en vanlig parfym, är det någon som har någon teori om varför?


Annars sitter jag här och är lite ambivalent inför ett Ebay-köp jag gjorde nyligen. Jag hade hoppats på att få mig en flaska av Paul & Joes Blanc, men när jag budade godkändes jag inte som köpare eftersom jag var utanför UK, trots att jag pratat med köparen innan. :(
Så av bara farten budade jag på en flaska av V.Westwoods Boudoir istället... och vann den... Nu är det här Boudoir med den oranga juicen och jag hoppas jag kommer att gilla den, för Boudoir med den rosa juicen fick mig att må illa. Det ska bli spännande att dofta på hur stor skillnad det kan vara. Och gillar jag den inte är det kanske någon som kan tänka sig ett byte? :)

8 kommentarer:

em sa...

Jag kör på Songes och Fracas i värmen. Och så Vamp men bara lite, lite, vill inte att mitt prov ska ta slut ;)

Anonym sa...

det finns en flaska serge lutens ute på tradera nu för riktigt bra pris.

rebella sa...

em: Songes funkar inte på mig när det är varmt, den blir "sur". :(

Vamp är ju faktiskt ganska dryg för att vara en naturlig doft.

rebella sa...

Anonym: Ja, minsann ååååh guuuud. Villhavillhavillha! Ska hålla koll på den, men det kanske blir många som vill ha den! (Dessutom har jag överskridit min parfymbudget redan, vilket jag verkar göra mest varje månad!!!) men, tusen tack för tipset.

Matilda sa...

Jag är ju ny inom parfymer och har ännu inte vett nog att veta vad som passar sig om sommaren. En del har jag för att de luktar såå gott, men kanske inte egentligen passar. Andra kommer jag framtill nog är rätt bra som sommardofter.
Eau de Star, Coney Island och min senaste förälskelse, Fleur de Corail från Lolita Lempicka. Kan man kanske kalla den för en sommarversion av L?

Anonym sa...

Rebella:
jag har överskridit min budget oxå. tänkte jag skulle tipsa folk som fortfarande har kvar av skatteåterbäringen :)

rebella sa...

Matilda: Det finns ju inga rätt och fel. Jag gillar tanken på sommardofter, men egentligen kan jag lika gärna ha på mig nåt som är för "tungt" el. "sött" för sommarbruk...
Jag har inte testat Fleur de Corail, men den låter trevlig. Jag brukar gilla Lolita lempickas dofter. :)

rebella sa...

anonym: Det är jag tacksam för (med eller utan skatteåterbäring).