tisdag 28 september 2010

Parfymträff i Stockholm 16/10 och lite annat.

Det verkar bli en parfymträff snart. Vi har enats om att lördagen den 16/10 fungerar bäst. Jag föreslår att vi träffas på NKs parfymavdelning vid 12-tiden. Jag antar att flera som kommer var med förra gången så vi känner ju igen varandra. För er som inte var med på träffen i maj och gärna vill komma så är alla förstås varmt välkomna och jag tror att vi hittar igen varandra utan problem. Det är bara att spana efter en liten grupp människor som luktar på varandra! :)

Triplex har föreslagit att vi åker hem till henne och fikar och provar lite parfymer där, så alla som kan och vill kan ju ta med lite prover och dekanter av dofter som ni tycker vi behöver dofta på. Självklart är det frivilligt att följa med till Triplex och har du inga parfymprover som du tycker du vill ha med dig så gör det inget. Alla är lika välkomna. Jag längtar verkligen!

Senare idag kommer mina föräldrar hit, så jag kommer nog inte att skriva så mycket den närmaste veckan.

Kom också på att jag haft bloggen i två år nu. Fantastiskt vad tiden går. Kollade tillbaka på mina gamla blogginlägg och hittade bland annat en bild av min "parfymbyrå". Det har hänt en del med min parfymsamling sen den bilden togs och ja, den har inte blivit mindre. Förstås har det hänt saker inte bara med parfymsamlingen, jag kan mycket mer om parfymer nu än för två år sedan och jag känner igen många fler noter, stilar och parfymer som liknar andra parfymer. När jag började med bloggen kändes det till en början som om jag skrev rakt ut i luften, men det har också ändrat sig, mycket. Numera känns det som om jag sitter och skriver till vänner och bekanta. Och det gör jag ju också, iallafall delvis. :) Fast ibland är jag nyfiken på hur många som läser och aldrig ger sig till känna. Jag VET ju att ni finns där och är fler än de som regelbundet lämnar kommentarer. Säg gärna hej nån gång när ni är inne och läser!


9 kommentarer:

Anonym sa...

Jomen Hej på dej!
Är en Norrlandstjej med ett mycket stort intresse för parfym och allt som doftar gott.Jag tillhör den anonyma massan som läser dig regelbundet,men inte kommer sig för att kommentera.
Dina rescensioner är intressanta och välskrivna,bilder och layout vackra ,men...
jag saknar lite rescensioner om mer vanliga dofter också!
Det är ju så att en majoritet av de ljuvliga essenser du skriver om har de vanliga doftnördarna aldrig ens hört talas om ,skulle vara kul med en rescension på ngn doft man själv kan tänkas bära också.
Annars,som sagt - toppen!
/Carina

Anonym sa...

Hej!
Jag har läst på "Fragrantica" att du kommer att bli anställd där och skriva på svenska.Jag har förstått att vi i Sverige kommer att få "Fragrantica" på svenska.Stämmer det?

Mvh PARFYMSAMLARE

rebella sa...

Hej Carina, vad kul med en norrländsk läsare. Jag vet att jag är lite "dålig" på vanliga dofter, mest tycker jag ju om att leta upp lite mer udda parfymer och parfymföretag. Fast det finns ju massor av mer tillgängliga dofter som är värda att skriva om också, framöver kommer jag bla. att recensera Diors Poison och ett antal av dess uppföljare. Håll utkik efter det! :)

rebella sa...

Hej Parfymsamlare,

Jo, det är lite på gång med Fragrantica. När exakt det här kommer att hända kan jag inte säga just nu, men jag tycker det ska bli riktigt, riktigt kul. :)

Anonym sa...

Låter skoj,ser fram mot den rescensionen! Följer dig tätt i hälarna i fortsättningen också!
/Carina

Anonym sa...

Grattis till 2 år!!
Och allt gott framöver
önskar Mimmi
- och vi ses förhoppningsvis 16e, kul!

Maria Zottele sa...

Grattis för de 2 åren och lycka till med fortsättningen..... Fragrantica låter spännande...
Ses i sthlm...

rebella sa...

Mimmi och Maria: Hoppas ni kan komma, ser jättemycket fram emot en ny parfymträff. :)

Susanna sa...

Hej! Jag kanske kan komma, om jag har turen att bli friskare tills den 16'de *hoppas*. :)