måndag 13 september 2010

Parfymträff i Stockholm igen?


Bilden här ovan föreställer kanske inte Stockholms vackraste plats, men garanterat en av de mest kända ändå. Det är i princip omöjligt att missa Sergels Torg eller som det också kallas "Plattan" när man är i Stockholm.

Flera bloggläsare och parfymbekanta har iallafall hört av sig och undrat om det inte snart är dags för en ny parfymträff. Och eftersom det var så lyckat sist så tycker jag absolut att det börjar vara dags för en till. Hoppas att ni också tycker det!

Några datum som passar mig: Lördag 9/10, Lördag 16/10 samt Lördag 6/11. Hoppas vi kan enas om någon av dessa dagar. Att vi träffas vid 12-tiden som förra gången funkar bra för mig, jag tror mitt tåg kommer fram vid 11.15.

Vet inte om vi ska lägga upp det som sist ungefär med parfymprovning och kanske en fika, eller om någon har något ännu bättre förslag? Är det många som känner för att ta med sig egna parfymer så kanske vi skulle lägga mer tid på något sånt?

Nya deltagare är varmt välkomna, vi hade väldigt trevligt sist även om det gick runt i huvudet på mig på hemvägen pga. av alla dofter jag sprayat på mig! Känn dig absolut inte osäker pga. ålder, stil eller parfymkunskaper, vi var ett ganska så blandat sällskap sist och ju fler typer av parfymintresserade som dyker upp, desto roligare och mer spännande förstås!

Lämna en kommentar om du har lust att komma och gärna vilken dag som passar dig bäst så får vi försöka enas om en dag som passar majoriteten.

Ska bli jättekul att träffas tycker jag!Pic: webcams.se

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej ! Vad roligt med en ny träff, denna gång skall jag ta med penna och kladda lite på armen :) så frustrerande sist att hemma upptäcka något som luktade såå gott och inte minnas vad det var. Jag jobbar helg jämna veckor, så för mig passar 16/10 kram Susanne

Helle sa...

Hej! Jag kan också den 16/10, skulle vara jättekul att ses igen och ev. träffa nya ansikten!

Habit Man sa...

hej vad spännande! Jag har ett hektiskt schema just nu men antecknar den 16/10!

Unknown sa...

Hej! Jag hänger på den 16/10 också.
Strålande idé!

Unknown sa...

Hej, jag ansluter mig till träffen 16/10.
Maria Z.

Anonym sa...

Jag kommer gärna den 16e, det ser ut som om jag kan. (de två andra datumen kan jag inte.)/Mimmi