måndag 26 april 2010

Parfymträff i Stockholm


Vi närmar oss maj och jag nämnde ju tidigare på bloggen att det vore väldigt kul med någon typ av parfymträff i Stockholm. Det är väl kanske dags att börja fundera närmare på saken om det ska gå att få ihop nåt.


Jag antar att de flesta har lättast att komma ifrån under en lördag? För min del har jag två lördagar i slutet av maj som kan funka dels den 22/5 och så även den 29/5. Av de två dagarna föredrar jag den 29/5, men vi kan kanske ha en liten omröstning?


Jag kommer förmodligen att åka tåg från Nyköping på lördag fm, och är framme i Stockholm ca 11.15. Något bra förslag på en plats där det är lätt att träffas? Jag hittar ganska bra i centrala Stockholm, så platser som stora Åhlensingången, Konserthustrappan vid Hötorget, Svampen på Stureplan etc är inga större problem, men det kan ju komma andra utifrån som inte hittar så bra.


Nästa problem... hur ska vi veta vilka vi är? Kanske går det att känna igen mig (jag tror jag ser ut ung. som på bilden men typ äldre?)!? Men, många som kommenterar här har jag ett nicknamn på, men ingen bild... så det bör ju lösas på något vis.


Sen en hyfsat mysig plats (utomhus) där man kan få sitta ifred och inte få några freesbees i sin parfymsamling, ni vet ju hur arga folk kan bli om de får en freesbee i huvudet, gissa hur arg jag blir om jag får en freesbee i min parfymsamling!?


Helle föreslog så smart att vi kunde ha ett "tema" på parfymträffen för att minska ner på antalet parfymer vi behöver släpa med, tex. sommardofter och jag tycker det låter som en bra idé, för jag har onekligen lite problem med att begränsa mig annars. :)


Sen om vi ska besöka till exempel COW (Byredos nyöppnade showroom ligger väl alldeles intill också?) jag vet inte om man borde ringa och förvarna om vi dyker upp många? COWs butik är ju inte så överdrivet stor.


Så kom med förslag och brainstorma lite och rösta om dag och tid och vad vi ska ha på oss för kläder för att känna igen varandra. *skojar*

Pic: sfgate

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hej igen ! Roligt om träffen går i lås, jag är på väg hem ifrån Turkiet den första helgen du nämnde så den 29/5 passar mig bäst. Funderade på facebook, kanske kan man byta namn och "se" varandra lite lättare då ? Hötorget tycker jag är en bra plats att ses på. Hälsningar Susanne Södertälje

Stylefile sa...

Verkar kul men jag har närmre till Göteborg :/

rebella sa...

Susanne: Vi får se, när jag skrev om den för ett tag sen verkade ganska många var intresserade. Du kan lägga till mig på FB jag heter Annelie Högild.

rebella sa...

Stylefile: Det var ju synd, men du kanske kan komma till Sthlm iallafall?

em sa...

Jag vill gärna komma men vet fortfarande inte om jag kan så jag rättar mig efter vad ni bestämmer.

Om jag kommer är jag utklädd till Marc Jacobs Lola ;)

Habit Man sa...

Jag kommer i Habit Rouge" :)

Helle sa...

Jag kan båda de föreslagna datumen, spelar ingen roll alls som det ser ut nu i alla fall. Vi kanske får komma på någon riktigt specifik plats att ses på - typ vid Ninfeo Mio på NK prick kl 12 ;) Alternativet är väl en blomma i knapphålet eller en röd mössa...

Jag har alltid tänkt att jag vill spara alla mina prover, även dem jag inte gillar, men nu tänker jag att det kanske är trevligare att låta någon annan ta över dem i alla fall - ska vi ta med oälskade prover och byta?

rebella sa...

em: Utklädd till Lola skulle ingen missa dig iallafall. Hoppas du kan komma. (Även om du inte är utklädd till Lola)

rebella sa...

Habit Man: Ja, det vore väl passande. :)

rebella sa...

Helle: Ja, jag tror också att det bör vara en ganska specifik plats. Tex. Hötorget vid 12-tiden kan bli rätt svårt. oj vad alla skulle virra runt.

Tycker det låter kul att byta lite prover när vi ändå träffas. :)