tisdag 22 december 2009

God Jul

Nu är alla klappar inhandlade (förutom ett paket vi väntar på från Japan, men det kan ju fortfarande hinna komma!) och mat, godsaker, frukt och massor av julmust med.


Huset är julstädat och julpyntat, när det gäller julpynt är jag dock på gränsen till minimalistisk. Med fem barn har jag alltid prioriterat att köpa julklappar till dem framför att lägga pengarna på tomtar, glitter, ljusslingor och änglar.


Här intill bor det dock en familj som är allt annat än minimalistisk inför julen, hela deras hus blinkar, glittrar och lyser av ljusslingor och lampor i alla upptänkliga färger och former. Så när jag tycker vi har det för o-juligt hemma kan jag bara gå förbi och kolla på deras hus. Faktum är att halva kvarteret brukar stå där och kolla framåt kvällskvisten. Det kan nog te sig ganska fascinerande för våra muslimska grannar kan jag tänka mig...


Men, men oavsett du föredrar en mer minimalistisk julstil eller föredrar att verkligen frossa i julpynt och tomtar så önskar jag dig en Riktigt God, Lugn, Skön, Trivsam, Väldoftande och Fantastiskt Underbar Jul!


GOD JUL GOD JUL GOD JUL GOD JUL GOD JUL GOD JUL GOD JUL GOD JUL GOD JUL

Pic: White Christmas screensaver

7 kommentarer:

Bipbap sa...

En minimalistisk julestil hjemme hos meg også, spesielt nå som jeg har bare store barn. Ønsker deg en fantastisk og velduftende jul Rebella :)

Habit Man sa...

Och många julhälsningar till dig Reblla, som inspirerar och sprider kunskap om parfymens välsignelser. Må vi ha ett spännande nytt olfaktoriskt år framför oss.
/Habit Man, som prioriterar det gourmandiska så här års:)

Unknown sa...

Hoppas ditt paket från Japan hinner komma (låter spännande, ingen Le Labo-exclusive, väl...!!?)
Stort tack för din underbara, fascinerande, inspirerande, sensuella och välskrivna blogg! Önskar er en riktigt god och mysig jul!

em sa...

God Jul!!!!!!

Lotta sa...

God Jul!

steff sa...

Glad Jul!

irma sa...

Håper du har fine juledager, gleder meg til å følge deg og dine liflige dufter det neste året!