lördag 28 februari 2009

Intervju med Neil Morris.

Ibland bara måste man ju få skryta lite. Jag har precis fått min första artikel publicerad på Fragrantica. Det är en intervju med Neil Morris, mannen bakom Neil Morris Fragrances.
http://www.neilmorrisfragrances.com/
För det första är det extra kul att det blev en intervju med Neil, då han är bland de trevligaste människor jag stött på. Sen är det förstås oerhört roligt att bli publicerad på en sajt som når ut till runt 300.000 läsare/månad! Jag är så tacksam att jeca, Fragranticas fina redaktör, frågade om jag ville börja skriva för dem. Det lär dyka upp fler artiklar av mig på Fragrantica, men jag tänker förstås inte avslöja på förhand vad de kommer att handla om.

Inte kunde jag i min vildaste fantasi föreställa mig att mitt parfymintresse skulle leda till att jag fick möjlighet att skriva om parfymer, intervjua parfymörer och bli publicerad på en internationella parfymsajt! Återigen måste jag fastslå att det finns få intressen som är så givande som parfymer.

Här kommer länken till artikeln: http://www.fragrantica.com/news/Interpret-the-world-with-the-nose-Interview-with-Neil-Morris-712.html

Tycker den blev riktigt bra och mycket fint redigerad av jeca!

Förresten så kollade jag upp BPAL-bloggar och hittade en, men den har inte blivit uppdaterad sen 2007! Är det någon läsare som känner till någon blogg dedikerad till BPAL och ev. andra pafymoljor så tipsa mig gärna!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis, vad roligt! Jag skall läsa så snart jag får en stund över:)

rebella sa...

Tack, jag tycker det känns väldigt bra. :) Märkligt var man hamnar, men kan inte ha det mycket bättre då ju parfymer och skrivande är bland det jag tycker mest om.