onsdag 1 april 2009

Ny artikel på Fragrantica och lite annat.


Och jag har mer på gång. Det är så himla kul. :)
Igår kom så de efterlängtade små flaskorna med FM Musc Ravegeur och Iris Poudre. Tack för det Clivia! Iris Poudre är helt underbar och Musc Ravegeur blir totalt oemotståndlig på maken, jo Musc Ravegeur är till honom. Vår lilla valp reagerade dock väldigt kraftigt på just Musc Ravegeur, har inte varit med om något liknande faktiskt. Hon luktade på maken, skällde, morrade och sen begravde hon nosen i sin hundfilt och frustade och morrade. Hon blev som en liten vargunge ungefär. Har nån annan varit med om att något husdjur reagerat extra kraftigt på någon parfym?
Och så är det återigen dags för mig att fundera över kassörskorna på ICA. Ingen av dem verkar ha deltagit i geografiundervisningen. Idag var det en som tyckte att väl både Schweiz och England ligger utanför Europa? Nej, sa jag, både England och Schweiz ligger i Europa. Jag vet att det är inne att vara snäll på bloggar nu för tiden, men jag tycker att jag är snäll för det mesta och jag blir ärligt talat helt förundrad över deras bristande geografikunskaper. Man undrar ju om de hittar hem när de ska ta sig från jobbet?

2 kommentarer:

Bipbap sa...

Flott artikkel (gode tilbakemeldinger fikk du også) :) Har ikke hatt tid til å lese den før nå. Skal teste Musc Ravegeur og Iris Poudre i London. Er Musc Ravegeur mest egnet på menn synes du? Mine hunder reagerer ikke spesielt på parfyme, men holder litt avstand. Jeg knuste en flaske i gulvet en gang, men da stakk de!

rebella sa...

Tack.

Nej, den fungerar bra på kvinnor också. Men, på min man blir den magisk. På mig blir den "bara" bra... har absolut inte rätt hudkemi för den tyvärr.