torsdag 20 maj 2010

Parfymträffen i Stockholm 29/5

Ja, nu är det bara en dryg vecka kvar till den 29/5 och det betyder att vi ska ha en parfymträff i Stockholm.

När? Lördagen den 29/5 kl.12.00

Var: NK, Stockholm det lilla ståcafét vid ingången Regeringsgatan.

Hur? Inledningsvis kollar vi väl parfymer på NK och sen kanske en sväng till COW och ev. Byredo, fler parfymbutiker/butiker som säljer parfymer tex. PomPom Parlour (har de fått in Paul & Joe´s parfymer ännu???), L'Occitanes butik etc. kan också bli aktuellt om tid och lust finns. Förslag finns från en av deltagarna att vi kan åka hem till henne och fika och sniffa på parfymer om vi inte blir så många. Det låter som ett bra förslag tycker jag och som det ser ut blir vi kanske inte fler än fem. Om du läser det här och inte anmält intresse, men vill komma ändå? Det är bara att komma, alla som är nyfikna och intresserade är välkomna.

Medtag: Har du några parfymer du absolut vill att vi andra ska få bekanta oss med så är det bara att ta med. Gärna dofter med anknytning till sommar och sol, men har du någon spännande specialare/vintage/sällsynt så ta med den också(om du vill). Menar ju inte att du ska släpa med hela parfymkollektionen, decanter och prover är ju suveränt vid såna här tillfällen. Ev. kan de som har lust byta parfymer/prover/decanter, men vet inte riktigt hur det skulle arrangeras i förväg?

Har du frågor och förslag så lämna en kommentar eller hör av dig via mail.
Det här ska bli jättekul tycker jag. :)

4 kommentarer:

Helle sa...

Ser fram emot dagen :)

Anonym sa...

Låter perfekt för mig med, kommer självklart
Susanne B

Anonym sa...

Låter hur trevligt som helst - jag vill gärna komma med!
Tyvärr jobbar jag dagen (+kvällen) före i Gbg och kommer att vara osäker in i det sista om jag hinner hem i tid. Hoppas det är ok för planeringen...
Mimmi (på Fragrantica)

rebella sa...

Mimmi: Vad kul att du också vill vara med. :) Hoppas att du hinner i tid. Vi kanske dröjer oss kvar på det lilla fiket en stund efter tolv, för även en av de andra deltagarna har lite problem med att hinna i tid.