måndag 3 maj 2010

Vad är på gång?


Har haft en trevlig, men lite kall helg med familjen. Såg några filmer, Hachiko, Sin Nombre och Inglorious Basterds, alla var rätt bra på sitt sätt. Annars går väl jag och resten av familjen och väntar på att det lilla barnbarnet ska födas, nu är det bara tre dagar kvar, men bebisar kommer ju när de kommer så vi får väl se när det blir. Iallafall är det väldigt kul och spännande och jag längtar så efter att få möta mitt lilla barnbarn för första gången snart.


Min beställning (som jag gjorde för mer än månad sedan) från BPAL är på väg och jag hoppas att den kommer strax. Sen håller jag på att testa några italienska parfymer, men det är några stycken så det tar nog några dagar till.


På morgonen besökte jag mellandottern folkhögskola och pratade om parfymer med hennes klass och lärare. Det var verkligen kul, alla var så trevliga, nyfikna och intresserade (bortsett möjligen från en ung man med förkylning). Skulle inte alls ha något emot att göra sånt, och liknande saker, oftare.


Ska troligen också delta i en bloggtävling för första gången. Det blir spännande. :)


Och parfymträffen i Stockholm. Ja, det lutar väl åt att den 29/5 blir det bästa datumet. Runt 12-tiden passar mig bra och sen får vi väl se hur många som kan tänkas dyka upp. Just nu ser det ut som om vi kommer att bli runt 4-6 stycken.Pic: Fine art america

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Det var verkligen sååå himla spännande att lyssna på dig och från o med nu så kommer jag också hänga här på din blogg för parfyminspiration :-) Hälsningar Moa

Habit Man sa...

Jag försöker hänga på den 29:e:) Lycka till i bloggtävlingen!! PS: Trama är ljuvlig:)

rebella sa...

Moa: Vad roligt att du uppskattade det. Jag tyckte också det var kul, fast vilken nörd gillar inte att få prata om sitt stora intresse? :)
Kul att du hittat hit.

rebella sa...

Habit Man: Vad roligt om vi kan träffas den 29:e. Ja, Trama är verkligen ljuvlig, jag gillade Perle di Bianca, men Trama är nog snäppet bättre faktiskt.

Unknown sa...

Hej, jag skulle väldigt gärna träffa er alla den 29/5 men jag är i Paris den dagen, för första gång i mitt (långa) liv och detta på grund av inspirationen genon den här bloggen. När jag läste om Montale Perfums och när jag luktade på de prover som jag beställde så bestämde jag mig för att äntligen åka till Paris och Place Vendome. Jag skulle vara tacksam för Paris tips, gärna om Montale eller annat som jag inte borde missa.
Hälsningar

rebella sa...

maria: Vad underbart att åka till Paris. Och kul att din resa blivit inspirerad av min blogg. :) Hoppas du får en underbar vistelse och får tid att besöka massor av fantastiska parfymbutiker.

Förutom Montales butik, så tycker jag du borde försöka hinna med att besöka Serge Lutens och Maison Guerlain. Men, det kanske finns någon bloggläsare som är mer uppdaterad med Paristips än vad jag är?